Till toppen

Banan!

Emil är bortrest så jag och Jolie tog en kväll på nya A6. Eller rättare sagt Asecs som dom numera heter. Det har blivit helt galet fint med massor av restauranger vilket jag har saknat. 

(null)

(null)

(null)

Vi delade på en sushi innan vi gick mot det riktiga huvudnumret, mataffären. Så fort jag berättar för Jolie att vi ska till affären så tjötar hon om banan konstant. Banan, banan, banan. Som tur var hade Coop bananer som barnen fick ta. Jolie åkte runt som den banandrottningen hon är och vinkade åt småfolket som inte var lyckligt lottade med varken ballong eller banan.

(null)
Ser ni banan-lyckan?!
1 kommentarer

Golvet är på plats

Idag hade jag några få minuter att åka till huset. Nu börjar det hända grejer på riktigt. Golvet är lagt på hela undervåningen och de flesta väggarna är spacklade. Nästa vecka börjar de måla ska väggarna. Yayy! Vitt är standard, så vi kör på det och boar in oss först innan vi bestämmer oss för färg och tapeter. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Hålet för trappan, som ska komma senare, ser pyttelitet ut hahah! Hur fasen ska vi få upp sängen genom det lilla hålet? 

Första och förhoppningsvis sista dödsfallet i huset skedde på vård splitternya fönsterbräda.

(null)

(null)

Så hur går allt. Bra! Förutom det faktum att isoleringsullen till vårt sovrum är 5,5 veckor sent. OCH när elektrikerna ringer kommunen för att fråga när de ska dra el till huset så säger dom "vet inte". Huset kommer aldrig gå igenom besiktningen, dvs vi kommer inte få flytta in den 15 dec, om inte det finns el i huset. Ro hit ett jäkla elskåp nu! 
3 kommentarer

Fear me

I helgen var jag och Emil på Hooks Spa. Vi kastade ut Jolie i farten på vägen förbi svärföräldrarna och begav oss mot Hook. Först tog vi ett pass på gymmet och mina ben var helt slut efter 10 min på cross trainern. Jag har gått från muskulös till muskellös. Gaaaah vad jag måste ta tag i min träning, jag älskar ju att träna jag måste bara ta mig tiden. 

(null)

Från ett spaigt liv till 100 andra småliv. Närmare sagt 100 små bananflugors liv. Ena dagen är det typ 2 bananflugor, 24 timmar senare är det 100. Dom är ÖVERALLT. Så under två dagar nu har jag kört på klassiska vinägertricket, vilket bara fångade vissa. Vi har tokstädat köket och dammsugit upp halva populationen. Men ett trick som verkligen funkat riktigt bra är att bjussa de små flygande alkoholisterna på vin. Herregud vad de älskar vin. Så jag hällde upp ett glas till dom med någon droppe yes och 2 sekunder senare tog sig hela fyllegänget ner i glaset. Fear me little banana creeps! Nu har jag bara nykteristerna kvar och dom ska jag ta kål på imorgon!
1 kommentarer